Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Alla pratar om Total Revenue, men vet du egentligen vad det handlar om?Alla pratar om Total Revenue, men vet du egentligen vad det handlar om?

2017-09-28 16:20:05
Tisdagen den 10 oktober har Hoist Group samlat några av Europas främsta experter inom hospitality-branschen för att ägna en hel eftermiddag åt konceptet alla pratar om – Total Revenue.


Det kostnadsfria eventet hålls mitt i Stockholm på World Trade Center och vänder sig till dig som är intäktsansvarig inom hotell, restaurang och SPA-anläggningar.
 
Dagen kommer att bjuda på ett potpurri av talare från bland annat Booking.com, Scandic och TravelClick som alla vill ge sina tips på hur du kan maximera dina totala intäkter, få gladare personal och nöjdare gäster.
Bland inspiratörerna finns Total Revenue-experten Hanna Lak som ger sin syn på bättre sätt att mäta resultat och Thomas Engelhart, Kommersiell direktör inom Scandic Hotels som  vill dela med sig av hur man med hjälp av ett tydligt helhetstänk skapar one-of-a-kind-hotell.
 
Och så kommer en representant från företaget vi alla älskar att prata om – Booking.com. Philip Hatem, Digital Solutions Manager, ger dig tips på hur du förstår dina siffror och hur dessa kan påverka helheten i din verksamhet.
 
Mer information och anmälningsformulär hittar du här >> >> www.hoistgroup.com/sv/inspirationsdag-2017

Kontakta Hoist Group via mail eller telefon: event@hoistgroup.com eller 08-555 685 00 om du har frågor om eventet.


 

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap