Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Första årgångsporten lanserad !Första årgångsporten lanserad !

2007-11-12 00:00:00
Nu kan finsmakare äntligen få sin årgångsporter när Mariestads kommer med sin 2007:a. Tappad på en smäcker, svart profilflaska ifrån Embrink Design och som är speciellt framtagen av bryggmästare Richard Bengtsson.


Han har använt sex maltsorter och sin finaste humle för att skapa en äkta njutningsbrygd. ”Färdigställandet tog åtta veckor och krävde allt mitt hantverkskunnande”, säger Richard Bengtsson. ”Porter har ju producerats i Sverige sedan 1700 talet och den är ju en av de få ölsorter som utvecklas positivt under lagring. Men trots detta kommer en äkta årgångsporter först nu, fortsätter han.”

Mariestads 2007 har en rund och fyllig smak med en rostad ton av bitter choklad och kaffe. Portern dricks också med fördel till mörk choklad, till ostron anses den suverän. Och varför inte istället för en drink före eller efter maten.

Portern är tappad i en 33cl profilflaska med ny etikettdesign, som kommunicerar det genuina hantverket då bryggmästaren signerat varje etikett, svart som sig bör i porterkategorin. Det är Hans Samuelson på Embrink design som ansvarat för utformningen, liksom för Mariestads ordinarie sortiment.

För ytterligare information kontakta
Rossen Linbell, Embrink design, tel 0708111949, rossen@embrink.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap