Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Malmös nyaste hotell, restaurang och bar – MJ’S är härMalmös nyaste hotell, restaurang och bar – MJ’S är här

2017-09-18 12:19:44
Bara veckor efter lanseringen av Steam Hotel i Västerås så är det dags för nästa stora nyhet för ESS Group. Malmös mest klassiska hotell, Mäster Johan, blir MJ’S. Nu ett hotell med en bar istället för en reception, en restaurang med en av Skånes mest spännande köksmästare, events och musik med fokus på Malmö och med helt nya specialdesignade rum. Men det är teamet på plats som är MJ’S största nyhet.


”MJ’S är en mycket stor satsning och investering för oss. Vi startade vår resa med Ystad Saltsjöbad och att nu äntligen, 10 år senare, få lansera MJ’S här i Malmö är otroligt spännande”, berättar Anders Nilsson VD.

”Men nog om renoveringar och investeringar! Teamet med Frida Nilsson, Arvid Laban Falk och Oscar Johansson är så mångfacetterat, dynamiskt och pulserande så jag vibrerar nästan själv av spänning”, fortsätter Anders.

Frida Nilsson är Skånes mest lysande stjärna på den kulinariska blå himmeln. Som ansvariga för öppningarna av Malmö Live, en andra plats i Kockarnas Kamp, erfarenheter från Michelin krogen Gastrologik och OS- och VM silver i Skåne Kulinar kommer hon sätta MJ’S på kartan när det kommer till restaurangupplevelsen.

”Allt jag gjort har lett fram till detta och jag är så spänd på att höra vad Malmö tycker om vår meny, mat, känsla och puls. Malmö behöver verkligen nya MJ’S, så är det bara”, berättar Frida Nilsson, Chef of Chefs.

Vid sin sida har hon Hotel Manager Arvid Laban Falk som ansluter efter fyra framgångsrika år inom Boulebar där han varit ansvarig för expansionen i Malmö, Göteborg och Köpenhamn men också arbetat som marknadschef och affärsutvecklare med fokus på de kreativa delarna. Senaste året har han drivit det internationella projektet The Conference by Media Evolution med över 5 000 besökare på 7 dagar och 65 event. Arvid kommer förflytta gränserna för vad ett hotell faktiskt kan vara. 

”Jag har aldrig drivit hotell men jag har alltid jobbat med människor, glädje och känslor. MJ’S kommer ta plats i Malmö!” , berättar Arvid, Hotel Manager.

Och så Oscar Johansson som Restaurang Manager som kommer direkt från Sveriges mest prisbelönta boutiquehotell Pigalle. ”Jag älskar dryck i alla dess former och längtar efter att få utmanas, berätta och diskutera med våra gäster. Malmö, se upp! Och kom hit med höga förväntningar på våra cocktails”, avslutar Oscar.

”MJ’S är inte ett hotell i dess traditionella bemärkelse. Och med Frida, Arvid och Oscar så är ambitionen att inte bara skapa ett ställe där Malmö vill hänga utan att faktiskt också göra staden till en än starkare destination genom mat, miljö, event, konst, dryck och musik”, avslutar Anders Nilsson.

Läs mer på >> https://mjs.life


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap