Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Succé för Sthlm Street Food i KungsträdgårdenSuccé för Sthlm Street Food i Kungsträdgården

2017-09-18 12:16:11
Folkfest. Det är bästa ordet att sammanfatta Sthlm Street Food med Food Truck-SM som Stockholmsmässan arrangerade i Kungsträdgården.
Indian Street Food blev svenska mästare och Folkets pris gick till Heaven Street Food.Sthlm Street Food blev en riktig succé! Regnmolnen var framme och spanade över festivalen tidigt på morgonen men valde ganska snabbt att dra sig tillbaka. Detta var en bidragande anledning till det enorma publiktrycket under hela dagen. Tiotusentals matälskare vallfärdade för att uppleva en härlig dag med mat från världens alla hörn. På scenen underhöll bland annat DJ Ulmox, DJ Red Astaire, Papa Dee och Stein.

–­ Vi är jättenöjda med eventet och har fått mycket positiv respons från besökare och deltagare. Detta vill vi verkligen göra igen nästa år!, säger projektchefen Daniel Fritzdorf.

Trycket på deltagarna i Food Truck-SM blev hårt. Så hårt att flera inte hade råvaror så det räckte hela dagen. Några fick pausa en stund för att åka och köpa mer samtidigt som andra tvingades stänga igen helt. Heaven Street Food var en av få som hade råvaror till hela dagen och jobbade även extremt effektivt när det blev köbildning. Detta tillsammans med en fantastiskt god hamburgare gjorde att de tog hem Folkets pris på Food Truck-SM med totalt 1 049 sålda portioner.

Juryns vinnare blev Indian Street Food. Här kan ni se ett filmklipp med vägledning för att laga den vinnande rätten hemma.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap