Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Supperfamiljen öppnar ny restaurangSupperfamiljen öppnar ny restaurang

2017-09-18 12:12:27

Efter många framgångsrika år med den sydamerikanska klassikern Supper på Tegnérgatan i Stockhom, i Visby och i Åre utökas Supperfamiljen nu med ytterligare en restaurang. Den nya krogen, som är på 800 kvm och har utsikt över Kungsgatan i Stockholm, kommer att bestå av flera matsalar, barer, en bakficka och en terrass. 
Denna gång blir inriktningen inte sydamerikansk, utan konceptet kommer att bli något helt nytt.

Planeringen av det nya konceptet har pågått i nära två år och projektet är något som Suppers grundare drömt om länge.

”Vi har länge letat efter rätt lokal och äntligen hittade vi ett ställe som har allt vi sökt efter”, säger Martin Karlsson, från Supperfamiljen.

”Vi ser fram emot att fira 10 år som krögare med att öppna en ny favorit för nya och gamla Supper-stammisar”.

Restaurangen börjar byggas vid årsskiftet, men mindre justeringar görs redan från oktober 2017. Planerad öppning av nya restaurangen är i början av 2018.

Supperfamiljen grundades 2008 i Åre av Martin Karlsson, Daniel Holgersson och Philip Larsson. Samtliga Supper-restauranger drivs idag tillsammans med Stureplansgruppen och även den kommande restaurangen på Regeringsgatan 66 är en gemensam satsning.

Information presenteras löpande på www.supper.nu.

Efter tio fantastiska år med flera koncept och utmärkelser, såsom Sveriges första Speakeasy och flertalet Gulddrakar, lämnar Niklas Ekstedt adressen.

Niklas och Stureplansgruppen driver redan restaurangerna Ekstedt, Tyge & Sessil och julbordet på Gamla Riksarkivet tillsammans. Nu börjar planeringen inför ytterligare en gemensam storsatsning.

Allt om Niklas och Kåkens sista månader kommer att presenteras på www.niklas.se samt på Kåkens Instagram. Kåken kommer att leva vidare i ny form och på en ny plats. Mer information om detta kommer under 2018.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap