I september lanserar Jacob’s Creek ett nytt alkoholfritt mousserande vin, UnVined Sparkling. Vinet är en"> Alkoholfri nyhet från Jacob’s Creek – UnVined SparklingDitt meddelande har skickats!


Du är här: Startsida - Nyheter - Alkoholfri nyhet från Jacob’s Creek – UnVined SparklingAlkoholfri nyhet från Jacob’s Creek – UnVined Sparkling

2017-09-18 11:43:53

I september lanserar Jacob’s Creek ett nytt alkoholfritt mousserande vin, UnVined Sparkling. Vinet är en efterlängtad nyhet på Systembolaget och kompletterar det allt mer efterfrågade utbudet av alkoholfria viner.
Intresset för alkoholfria viner har ökat kraftigt i Sverige och i dryckesvärlden utforskas alkoholfria alternativ alltmer. Av de alkoholfria dryckerna som säljs så är ca 75% mousserande och i och med lanseringen av UnVined Sparkling så har nu Jacob’s Creeks ett komplett utbud, tillsammans med sitt befintliga röda, vita och rosévin.

”Vi är så glada att äntligen få välkomna UnVined Sparkling till Sverige! Detta lätta men smakrika vin är ett perfekt alkoholfritt alternativ både till vardag och fest. Fruktigheten gifter sig särskilt väl med sallader, fisk och skaldjur, men passar även utmärkt som festlig sällskapsdryck” säger Karolina Järnblad, Brand Manager på Jacob’s Creek.

Vinet är framställt av de klassiska champagnedruvorna Chardonnay och Pinot Noir, och hemligheten med att göra ett bra alkoholfritt vin är att utgå från ett bra vin som sedan varsamt av-alkoholiseras. Vid tillverkning av detta vin har ”spinning cone” metoden används. Vinets fräscha smakpalett karaktäriseras av mogna citroner och rundas av med mjuka nyanser av rosenblad och tropiska frukter.

Jacob’s Creek UnVined Sparkling kommer att kosta 69 kronor och finns nu att köpa i Systembolagets ordinarie sortiment och på ICA.

Alkoholhalt
< 0,5% Doft

Smak
Ungdomlig, fruktig smak med inslag av päron, gröna äpplen, honungsmelon, fläder och citrus. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller sällskapsdryck, eller till rätter av fisk och skaldjur, eller till sallader.

Nr
1937

Pris
69 kr 


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap