Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Dags för årets läckraste branschträff - Sveriges Bageri & KonditorimässaDags för årets läckraste branschträff - Sveriges Bageri & Konditorimässa

2017-09-09 02:00:00
Den 22-24 september samlas bageri- och konditoribranschen på Kistamässan för tre dagar fyllda med tävlingar och aktiviteter i en myllrande mässhall. Nordiska Mästerskapen, tårdekorering med dessertmästaren Liv Sandberg och över 80 utställare på plats är några av helgens höjdpunkter.


– Sveriges Bageri & Konditorimässa förblir att vara en viktig mötesplats för branschen. Den visar gång på gång leverantörernas vilja att satsa, utveckla och stötta bagerierna - stora som små. Den är definitivt här för att stanna och bekräftar gång på gång att vi är en oerhört stark, enad och engagerad bransch, säger Jonas Hildingh, ordförande, Sveriges Bagerileverantörers Förening.
 
Det här händer på mässan:
 
Nordiska Mästerskapen i Bageri och Konditori
På mässan kommer besökarna kunna följa när Nordens bästa bagare och konditorer gör upp i de prestigefyllda tävlingarna live. Lagen får visa prov på kreativitet, hantverksskicklighet och smaksäkerhet, i år med utgångspunkt i temat "Movie". Från Svenska Konditorlandslaget tävlar Jessica Sandberg och Martin Morand. Från Svenska Bagarlandslaget tävlar Sara Fjärrstrand, Kim Lund och Adam Söderström.
 
Liv Sandberg kan allt om tårtdekorering
Liv är en av de fem finalister i Årets Konditor och medlem av Stockholm Culinary Team. Hon har även deltagit i Dessertmästarna 2016 och har tagit flera guld i världsomspännande tårttävlingar. På plats på mässan skapar Liv djärva rispappersblommor, målar en trevåningstårta och dekorerar den på sitt nytänkande och banbrytande sätt.


Över 80 utställare på plats
I mässhallen presenterar en mängd företag sina senaste produkter och tjänster, allt från maskiner till råvaror. I utställningen finns även kända profiler på plats, så som Frida Leijon, Årets Konditor 2016, Pierre Ekelöf skulpterar i choklad och Carina Ahlin gör inspirerande kallskänksrecept för att nämna några. Här kan besökarna testa, smaka och prata med experter inom branschen.
 
Plats:
Kistamässan, Arne Beurlings Torg 5, 164 22 KISTA

Öppettider:
Fredag 22 sep kl. 10.00-19.00
Lördag 23 sep kl. 10.00-17.00
Söndag 24 sep kl. 10.00-16.00

Entré:
Kostnadsfritt, hämta din fribiljett här http://easyfairs.nu/bagerikonditori
Mässan är en ren fackmässa och endast öppen för representanter från näringslivet 

Mer info:
www.sverigesbagerimassa.se
 
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap