Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ny sommelier på Hufvudsta Gård.Ny sommelier på Hufvudsta Gård.

2007-11-08 00:00:00
Ordföranden i Svenska Sommelierföreningen blir ny restaurangchef och sommelier på Hufvudsta Gård Konferens. Den 5 november börjar Göran Klintberg som ny sommelier och restaurangchef på Hufvudsta Gård Konferens.


Göran kommer närmast från Skåvsjöholm där han arbetat som restaurangchef och sommelier i sex år. Göran är utbildad sommelier och sedan 2003 medlem och sedan 2006 ordförande i Svenska Sommelierföreningen. Som ordförande arbetar Göran nationellt med att verka för medlemmarnas möjligheter och yrkets framtid. Föreningen arrangerar varje år ett SM med hjälp av sponsorer och som ordförande knyter Göran samarbeten och förmedlar tjänster i hela världen. Han sitter även som domare vid NM, EM och VM.

På Hufvudsta Gård kommer Göran att utveckla hela dryckessortimentet och tillsammans med matkreatören Joakim Larsson utveckla Fine Dining konceptet med nya spännande kombinationer av mat och dryck. Under Görans ledning kommer vi att satsa ännu mer på miljön och servicen kring middagarna för att ytterligare höja middagsupplevelsen. Vår ambition är att erbjuda affärsmiddagar en skön atmosfär med god service i internationell klass utan att vara snobbig.

En annan målsättning är att utveckla provningarna som erbjuds samt hemsidans tjänst \"Fråga Sommelieren\" och där komma med spännande tips om nya produkter från bland annat systembolaget.

Svenska Sommelierföreningen är en ideell förening för dem som arbetar med eller har arbetat som sommelier - en yrkesförening. I Sverige idag finns cirka 200 medlemmar, 60 associerade medlemmar och 9 hedersmedlemmar. Sommelierföreningen har som syfte att främja kvalitetsdryckers hantering och servering, utbilda och sprida kunskap samt värna om yrkets framtid. Föreningen arbetar även internationellt som medlemmar i ASI, Association Sommellerie Internationale, tillsammans med 45 andra länder i världen.

Har ni några funderingar kring vin eller vill ha rekommendationer är det bara att maila till goran.klintberg@hufvudstagard.se

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap