Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Tävla om äkta japansk Kobebiff på Restaurangexpo 6-7 Sept i GöteborgTävla om äkta japansk Kobebiff på Restaurangexpo 6-7 Sept i Göteborg

2017-09-01 17:16:49
Gourmet Food är stolta deltagare på Restaurangexpo 2017, 6 -7 september i Göteborg. I montern kommer mässbesökarna få chansen att vinna 1 kilo äkta japansk Kobebiff.


Företaget är en av få svenska importörer som handlar med världens exklusivaste kött, den mytomspunna japanska Kobebiffen som är vida känd för sin exceptionella smak, konsistens och marmorering. 

Från 2016 har Gourmet Food ökat sin närvaro i Göteborg och på Västkusten. "Göteborg är en ny och viktig marknad för oss och Restaurangexpo 2017 är en strålande möjlighet att få presentera oss för Göteborgsrestaurangerna", säger Christian Dyjée, Marknadschef på Gourmet Food. 

I montern kommer du bland annat träffa Charles Malm, kategorispecialist för kött och chark på Gourmet Food, det Charles inte vet om kött är inte värt att veta. Det kommer serveras goda Wagyu Sliders och Gourmet Food kommer dela med sig av sin värld. 

Registrera dig för fri entré till mässan, med kod: 1190, här.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap