Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Boulebar öppnar i gammalt tryckeriBoulebar öppnar i gammalt tryckeri

2017-07-05 15:25:17
1 september öppnar Boulebar sin största satsning någonsin. En industrilokal i Liljeholmen förvandlas från ett tryckeri till en fransk park med allt från träd, parkbänkar och boulebanor till bar och fransk restaurang.


Boulebar Tryckeriet öppnar 1 september i en över tusen kvadratmeter stor industrilokal i Liljeholmen med två våningar och terras. Det blir en den största ombyggnationen som Boulebar någonsin gjort. Hela inredningen på Tryckeriet handlar om att skapa fransk stadspark med träd, grus, bänkar och porlande fontäner.

– Vi lär oss varje gång vi öppnar en ny Boulebar och Tryckeriet blir den tionde i ordningen. Lokalen är helt underbar, vi fastnade direkt när vi såg den första gången, säger Malin Legranäs på Boulebar. Liljeholmen är ett spännande område och vi kommer att jobba hårt för att både närområdet och hela röda tunnelbanelinjen ska älska stället.

Boulebar har tidigare gjort om ett stall för husarer, en båtuppläggningsplats, ett gym, ett lager och en arbetsförmedling till gröna parkmiljöer i fem olika städer. För att skapa Boulebar Tryckeriet har all kunskap från samtliga ställen samlats in.

– Just nu håller vi på med detaljerna i bygget eftersom den fysiska miljön är oerhört viktig för oss och våra gäster, säger Malin Legranäs. Vi är ju Boule-nördar sedan starten men under de senaste åren har vi även nördat ner oss i detaljer som ljus, skuggor, växter och musik. För att inte tala om fransk mat och dryck. Det verkar fungera eftersom vi har fullt tryck på alla våra ställen.

Nya Boulebar Tryckeriet öppnar på Liljeholmsvägen 14 och har öppet alla dagar i veckan, från tidig boule-lunch till sen kväll. Målet med Tryckeriet är att skapa en levande mötesplats för alla som älskar boule, fransk mat, musik och pulserande barer.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap