Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Framtidens stjärnkockar är här!Framtidens stjärnkockar är här!

2017-07-05 15:17:51
Nu är laguppställningen för Juniorkocklandslaget klar inför Culinary World Cup i november 2018. En intensiv träningsperiod väntar för de nio uttagna ungdomarna som alla är mellan 18 och 23 år gamla.


En kommer från Lövås, en annan Träkumla och en tredje Alingsås – årets juniorkockar har bredd både vad det gäller ursprung, erfarenheter och styrkor i köket. Målet är dock detsamma och inställningen till det lagarbete som krävs för att vinna guldmedaljen i den internationella kocktävlingen, Culinary World Cup 2018.

- Juniorkocklandslaget är en unik mötesplats för unga, kreativa och ambitiösa kockar. Samtidigt är det hårt arbete som väntar, särskilt som alla redan arbetar heltid i olika kök runt om i Sverige. Det vi ska åstadkomma är perfekta smaker på detaljnivå, som dessutom anpassas efter den internationella scenen, säger Peter Jelksäter, lagledare.

Sedan flera år tillbaka sponsrar Di Luca & Di Luca med varumärket Zeta Juniorkocklandslaget för att säkra återväxten av nästa generations stjärnkockar i Sverige.

Sedan flera år tillbaka sponsrar Di Luca & Di Luca med varumärket Zeta den unika satsningen för att främja kreativ och innovativ matlagning i Sverige.
-Vi tycker att det är angeläget att främja innovativ och kreativ matlagning som inspirerar andra att laga och njuta av god mat. Samtidigt vill vi självklart intressera dem för medelhavsmatens alla fantastiska smaker, säger Christian Di Luca, VD på Di Luca & Di Luca.

Här är medlemmarna i Juniorkocklandslaget 2017/2018:

Annie Lundin Lindeberg            Bageri & Konditori, Stockholm

Ramus Olander                         Upper House, Göteborg

Desirée Jaks                             Agrikultur, Stockholm

Josefine Brolund                       Operakällaren, Stockholm

Eskil Nyberg                              Delikatessen, Stockholm

André Edlund                            GRO, Stockholm

Olle Broström                            Hotel Stelor, Gotland

Jesper Jakobsson                     Heaven 23, Göteborg

Victor Magdeburg                     Högberga gård, Lidingö


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap