Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Professionellt ren disk på 90 sekunder!Professionellt ren disk på 90 sekunder!

2007-10-31 00:00:00
När det är hög belastning i restaurang- eller hotellköket krävs en snabb och pålitlig proffsdiskmaskin.
Mieles nya frontmatade tankdiskmaskin G 8066 har ett roterande spolsystem och klarar av 18 tallrikar på 90 sekunder. Mieles diskmaskin har fått branschens bästa resultat i oberoende tyska test.När det är hög belastning i restaurang- eller hotellköket krävs en snabb och pålitlig proffsdiskmaskin. Mieles nya frontmatade tankdiskmaskin G 8066 har ett roterande spolsystem och klarar av 18 tallrikar på 90 sekunder.

Trots sin kapacitet tar Mieles nya tankdiskmaskin G 8066 inte stor plats. Den kan antingen monteras under en bänk eller placeras fristående på en sockel. Maskinen har tre olika diskprogram. Det korta tar bara 90 sekunder. Standarddisken klaras av på två minuter och intensivprogrammet tar 180 sekunder. Själva diskkammaren rengörs automatiskt. G 8066 är elektroniskt programstyrd med många individuella inställningar som exempelvis val av temperatur på slutsköljningen.

Utöver diskbackar i standardformat (500 x 500 mm) hanterar maskinen också större varianter på 530 x 530 mm. Högt diskgods som brickor och stora kärl är heller inget problem med en fri höjd på upp till 410 mm.

Mieles egenutvecklade roterande spolsystem med en roterande spolarm och en separat efterspolningsarm, både i den övre och den nedre delen av diskkammaren fördelar vattenstrålarna optimalt.

Hur ren disken blir beror till stor del på rätt vattentryck. Därför är G 8066 utrustad med en pump som höjer trycket på vattnet. Maskinen har fått branschens bästa resultat i oberoende tyska test (wkf i Krefeld).

G 8066 är i svenskt standardutförande utrustad med inbyggda automatiska diskmedels- och sköljmedelspumpar. Maskinen kan även kompletteras med en extern diskmedelspump. Då kan den inbyggda diskmedelspumpens istället användas för sköljmedel.

Maskinen har ett system med filtrering i tre steg för rening av diskvattnet:
Grovsmuts tas omhand i en delbar bottensil med integrerad grovsil. Spolarmarna behöver inte tas bort för att ta ut bottensilen för rengöring. En smutsavskiljande centrifugalavskiljare filtrerar större delen av smutspartiklarna i diskvattnet, som då kan användas under längre tid vilket minskar både energi- och vattenförbrukning. Slutligen tar ett mikrofinfilter hand om de finaste smutspartiklarna i vattnet och förhindrar igensättning och stopp i cirkulations- och avloppspumparna.

Ca-pris, Miele G 8066: 31 000 kr, exkl moms.

Mer info hittar du på www.Miele.se

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap