Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Kalender
Här hittar du information och datum för branschmässor, events och tävlingar.11 September 2019

Fastfood & Café 11 - 12 Sept 2019

På Fastfood & Café i Göteborg har man samlat över 200 av branschens ledande och lokala leverantörer samt de nischade utställarna med det mest unika sortimentet. Besök mässan och bli fylld med ny inspiration, hitta nya lönsamma idéer, få ny och användbar kunskap samt hitta nya produkter som utvecklar din verksamhet. Som besökare på mässan kan du delta på seminarier, workshops och provsmakningar och därmed få en unik mässupplevelse. Du kommer kunna nätverka med branschkollegor, känna dofterna ifrån nybakat, känna och smaka dig fram genom olika produkter. Hoppas vi syns 2019!

11 September 2019

Restaurangexpo 11 - 12 Sept 2019

På Restaurangexpo 2019 har man samlat branschens ledande och lokala leverantörer samt de nischade utställarna med de mest unika sortimenten. Här kan du bli fylld med ny inspiration, nätverka med branschkollegor, få ny och användbar kunskap samt hitta nya produkter som utvecklar din verksamhet. Under mässans två dagar är du välkommen att delta på seminarier, workshops, provsmakningar och få använt alla dina sinnen. Lyssna på en intressant branschprofil på en av våra scener, känn och kläm på utställarnas produkter, doften ifrån nylagad mat från montrarna, titta på en spännande workshop och smaka på de färska råvarorna. Välkommen till årets upplaga av Restaurangexpo i Göteborg.

31 Mars 2020

GastroNord 31 mars - 2 april 2020

Norra Europas viktigaste mötesplats för HoReCa-branschen 31 mars - 2 april 2020 I Stockholmsmässan GastroNord är norra Europas viktigaste mötesplats för dig som arbetar i mat- och dryckesbranschen. Hit kommer du för att få inspiration och kunskap om allt som händer i branschen och möjlighet att prata med experter inom olika områden. Öppettider Tisdag 10-18 I Onsdag 10-18 I Torsdag 10-17

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap