Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Kalender
Här hittar du information och datum för branschmässor, events och tävlingar.10 Januari 2018

Lounge Event


MÖTESPLATSEN FÖR DIG SOM BESLUTSFATTARE INOM HOTELL OCH KONFERENS.

Lounge Event är Nordens främsta mötesplats för hotell- och konferensbranschen. En utställning med bland annat inredning, boknings- och säkerhetssystem, tekniska lösningar samt andra produkter och tjänster som behövs för en framgångsrik verksamhet (förutom mat och dryck). På seminarierna kan du bland annat lyssna på experter som talar om säkerhet, hållbarhet, framtidsutsikter för branschen, den digitala marknaden, trender och teknisk utveckling - allt med ledarskapet i fokus.

All info hittar du här >> www.lounge-event.se

24 April 2018

GastroNord och Vinordic

GastroNord och Vinordic äger rum 24-27 April 2018 och samlar mat- och dryckesbranschen till Nordens största evenemang. GastroNord/Vinordic är norra Europas viktigaste fackmässa inom mat- och dryckesbranschen som äger rum vartannat år. GastroNord arrangerades första gången 1985 och Vinordic 1994. Båda mässorna har utvecklats till de viktigaste för hotell-, restaurang- , storkök- och cateringindustrin.

All info om mässorna hittar du här >> http://www.gastronord.se

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap