Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.zanussiprofessional.se

Huvudkontor:
Box 24
SE-599 21 Ödeshög

Zanussi Professional


Zanussi Professional tar väl hand om sina köksmästare, världen över. Vi utvecklar ny teknik som möjliggör högre kvalitet och bättre lönsamhet en säker arbetsmiljö.

Zanussi Professional är ett ledande globalt varumärke när det gäller professionella produkter och system för beredning, tillagning, kylförvaring, distribution och disk och har traditioner sedan början av 1900-talet. Företaget är ett resultat av den samlade erfarenheten från de två stora pionjärföretag inom italienska hushållsmaskiner, Zanussi och Zoppas, som gick samman i början av 1970-talet. Den snabba tillväxten och expansionen nådde en internationell nivå när företaget anslöts till svenska Electrolux 1984. 

Sedan 2015 har Electrolux och Hallins AB kommit överrens om att dotterbolaget Hallins Sales AB äger distributionsrätten av varumärket Zanussi i Sverige. Hallins ansvarar för import, garanti och marknadsföring av hela Zanussi Professionals produktsortiment på den svenska marknaden. 

PRODUKTER FRÅN ZANUSSI PROFESSIONAL

ZANUSSI PROFESSIONAL PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR ZANUSSI PROFESSIONAL

Restaurangmaskiner

Storköksutrustning

Diskmaskin

Grill

Ismaskin

Kokkärl

Kyl

Frys

Kylskåp

Frysskåp

Reservdelar

Frysrum

Kylrum

Kylutrustning

Nedkylningsskåp

Blast chiller

Pizzaugnar

Salamander

Spis

Stekbord

Ugnar

Kombiugn

Konvektionsugn

Varmhållning

Vattenbad

Disksystem

Fritös

Snabbnedkylning

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap