Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.whitesilk.se

Huvudkontor:
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg

Fax:
031-700 11 60

WhiteSilk


Inred era rum med våra miljö- och allergivänliga silkesfyllda täcken och kuddar.

Vi har tusentals nöjda kunder och kan därför med säkerhet säga att även era gäster kommer att uppskatta att sova under ett lyxigt silkestäcke från WhiteSilk.

Våra sovrumsprodukter kommer att ge era gäster en härlig sömn med hjälp av silkesfiberns unika egenskaper. Silke är fukt- och värmereglerande och drar inte till sig damm eller kvalster, perfekt för allergiker.

Varför inte komplettera med våra sängkläder i hållbar ekologisk bomull från Texas?

----------------------------------------------------------------------
Om WhiteSilk
----------------------------------------------------------------------
Med miljö och ekologiskt tänkande som ledord bestämde vi oss för att skapa en kollektion av sovrumstextilier i naturmaterial.
I Kina har människor sovit under molnlätta täcken fyllda med silkesvadd i tusentals år, först nu börjar vi i väst få upp ögonen för detta fantastiska bäddmaterial.

Våra silkesprodukter tillverkas i den kinesiska provinsen Zhejiang. Alla steg i produktionen övervakas av vår personal på plats – från uppfödning och omsorg av silkeslarverna till beredning av kokonger, sömnad och packning av de färdiga produkterna.

Vi strävar efter att kunna erbjuda våra kunder hög kvalitet samt giftfri och ekologiskt hållbar tillverkning under goda arbetsförhållanden. Vårt arbete med att hitta nya produkter i naturmaterial och miljövänliga alternativ pågår fortlöpande.

----------------------------------------------------------------------
Silkesfrågor
----------------------------------------------------------------------
Varför är silkesfyllning ett bättre alternativ?
En god natts sömn gör att man vaknar utvilad, harmonisk och har kraft inför den kommande dagens aktiviteter.
Vi anser att man kan hjälpa sömnen på traven genom att använda rätt sängtextilier. Silkets naturliga egenskaper gör den till ett oslagbart val.
Silke ger dig en jämn temperatur natten igenom och du vaknar inte av att du svettas eller fryser. Silkesfibern har en unik absorberingsförmåga och transporterar effektivt bort överflödig fukt medan du sover.

Varifrån kommer silket?
Silket kommer från Kina där människor sovit under molnlätta täcken fyllda med silkesvadd i tusentals år. Först nu börjar vi nordbor få upp ögonen för den välgörande fibern.
Mullbärslarvens trådar, alltid spunna i solens riktning, ger det starkaste och mjukaste silket som går att finna.
Vi har ett kontor i Kina som övervakar tillverkningen för att du som kund skall känna dig trygg med att vi tar ansvar för produktion och förhållanden på de fabriker vi arbetar med.

Vad har täckena och kuddarna för överdrag?
Överdragen är tillverkade av 100% bomull, certifierad enligt Öko-tex 100. Täckena är vaddstickade med våra vingar.

Hur väljer jag täcke?
Vi har valt att tillverka våra täcken i tre olika fyllningsvikter. Vi kallar dem vår/sommartäcke, åretrunttäcke och vintertäcke. Det är dock inte alltid årstiden som avgör vilket täcke som är rätt för dig, du måste naturligtvis ta hänsyn till om du är varmblodig eller frusen av dig.

Hur väljer jag kudde?
Vi har valt att tillverka våra kuddar i två olika fyllningsvikter, en standard och en fyllig. För att ge kudden stadga har vi sytt den med en kärna av polyester. Polyestern är insydd i ett eget bomullsfodral mitt i kudden och sedan omgärdad av silke.

Hur skall produkterna skötas?
Vi rekommenderar att du vädrar täcket och kudden utomhus i skugga några gånger om året. Silket renar sig självt med hjälp av luftens syre.
Silke är en proteinfiber och skall ej utsättas för värme eller starkt solljus. Skaka täcket och kudden försiktigt för att återfå fylligheten.
Om täcket eller kudden skall tvättas rekommenderas kemtvätt.

----------------------------------------------------------------------
Sökord
----------------------------------------------------------------------
Sovrumstextilier Silkeskudde Silkeskuddar Kudde Kuddar Silke Ekologiskt Hotellrumsinredning Sovrumsinredning Täcke Täcken Säntillbehör

PRODUKTER FRÅN WHITESILK

WHITESILK PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR WHITESILK

Sovrumstextilier

Silkeskudde

Silkeskuddar

Kudde

Kuddar

Silke

Ekologiskt

Hotellrumsinredning

Sovrumsinredning

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap