Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.wetact.se

Huvudkontor:
Vintervägen 2 B
135 40 Tyresö

Fax:
08-712 38 33

Wetact Produkter AB


Vi erbjuder butiksinredningar och är en av Skandinaviens intressantaste återförsäljare.

Idag representerar vi agenturer för en rad ledande och högintressanta företag inom sina segment. Våra samarbetspartners har annorlunda och prisbelönta tekniska lösningar och tillsammans har vi utvecklat och anpassat våra produkter till den Skandinaviska marknaden.

Wetact kan idag leverera det mesta inom restaurang, livsmedelsbutiker samt fack och dagligvaruhandeln och vi har en rikstäckande serviceorganisation med mycket kompetent personal.

Genom ett omfattande internationellt nätverk håller vi alltid hög kvalité och har det nyaste ute på marknaden,värmeskåp,ugnar,grillpåsar etc.
Wetact ska vara en samarbetspartner som medvetna kunder vänder sig till för att få inspiration och idéer på hur de ska öka sin försäljning. Vi vill skapa ett värde för dem som väljer oss som leverantör.
Vi vill vara mer än bara en leverantör, vi vill vara ett bollplank där vi kan inspirera, ge idéer och utveckla produkter tillsammans.

---------------------------------------------------------------------
Sökord
---------------------------------------------------------------------
Värmeskåp Värmebord Kylbänkar Fiskdiskar Salladsbarer Restauranginstallationer Microugnar Gastrotillbehör Bake off ugnar Kyldiskar Restaurangutrustning Exponering Ugnar skyltar

PRODUKTER FRÅN WETACT PRODUKTER AB

WETACT PRODUKTER AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR WETACT PRODUKTER AB

Fiskdiskar

Salladsbarer

Restauranginstallationer

Microugnar

Bake

Off

Ugnar

Kyldiskar

Restaurangutrustning

Exponering

Ugnar

Skyltar

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap