Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.uteservering.se/

Huvudkontor:
Box 117
941 23 Piteå

Fax:
070-61 49 336

Uteservering


Vi säljer vindskydd, parasoll och kvartsvärme av högsta kvalitet från Star Progetti och Caravita till din restaurang, hotell och cafè uteservering. Erfarenhet, stort utbud och god service är en bidragande faktor till våra nöjda kunder, både i Sverige och utomlands. Vill du komma i kontakt med en av våra representanter för mer information eller en offert ber vi dig kontakta oss på telefonnummer 070-31 99 300.

Vi erbjuder modulsystem av vindväggar som är Original OASI System producerat av Star Progetti, Italien. Väggarna finns i många olika moduler och modeller för att passa just den yta du har tänkt rama in som din uteservering.

Systemet har 5 års garanti, är lätt att plocka upp och packa ner säsongsvis. Man kan få allt efter eget önskemål när det gäller färger, färgat glas, logotyper och höjder! Specialben och fötter finns för alla typer av underlag.

Vi har parasoller från Caravita och har ett stort urval för den kräsne kunden med speciella önskemål. Många års erfarenhet har gjort att de nu har ett koncept till glädje för alla kunder och tillverkar personliga och individuella parasoller som passar envars smak och alla behov.

När Ni ska välja parasoll, tänk igenom följande:

● Välj en egen parasollmodell, ta reda på vilken storlek Ni har mest nytta av

● Välj färg, mönster och specialdesign

● Välj den parasollfot/fäste som bäst täcker Ert behov

När Er parasoll är färdig kan Ni vara säker på att den är tillverkad hantverksmässigt och med omsorg. Nu har Ni en kvalitetsprodukt som Ni kan ha glädje av i många år!

Är det så att du vill reducera dina värmekostnader med hela 40% jämfört med traditionella värmesystem erbjuder vi dig våra värmesystem från SeaSide.

Våra kvartsvärmare använder Helen PHILIPS lampor, en specialutvecklad halogen värmelampa.
Sekunden efter att du har satt på kvarts-värmen, får du värme med full effekt.

Detta är en halogen-lampa med mycket lång livstid. Lanseringen av denna typ av lampa är ett av de allra viktigaste tekniska framstegen inom värmesektorn.

------------------------------------------------------------------
Sökord
------------------------------------------------------------------

solskydd ● vindskydd ● uteservering ● värmare ● kvartsvärmare ● parasoll ● gasolvärmare

PRODUKTER FRÅN UTESERVERING

UTESERVERING PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR UTESERVERING

Solskydd

Vindskydd

Uteservering

Parasoll

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap