Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.treefurn.com

Huvudkontor:
Fågelviksleden 14
54350 Tibro

Fax:
0504-41 410

Treefurn


Välkommen till ett gränslöst snickeri!
När vi på TreeFurn säger att vi är ett gränslöst snickeri så menar vi att vi kan förverkliga era visioner och idéer – hur de än ser ut. Som Gunde Svan en gång sa: ingenting är omöjligt – det är precis så vi ser det så vänd dig till oss med era projekt.


Ni som jobbar med hotell- & restauranginredning och behöver en erfaren och kunnig partner kan tryggt vända er till TreeFurn. Vi har över lång erfarenhet av att leverera hotell- & restauranginredning till våra kunder och i vårt snickeri kan vi förverkliga alla era idéer – hur gränslösa de än är.

I maskinparken kan vi hantera projekt i alla storlekar och i en lång rad olika material och vi kan hjälpa er att ta fram nya koncept eller utveckla befintliga. Vi tillverkar inredning för hotellets eller restaurangens gemensamma utrymmen, exempelvis receptionsdiskar, möbler för hotellfoajén och bardiskar, såväl som möbler för hotellrum i form av sänggavlar, nattduksbord, väggpaneler, garderober, minibarer, skrivbord m.m.

Oavsett om ni behöver hjälp med legotillverkning av en enstaka komponent eller en komplett hotell- & restauranginredning kan ni tryggt vända er till oss. Tillsammans med er tar vi fram en kostnadseffektiv lösning skräddarsydd för just ert projekt.

Välkommen till TreeFurn med era idéer – hur gränslösa de än är!

PRODUKTER FRÅN TREEFURN

TREEFURN PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR TREEFURN

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap