Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.tradifood.com

Huvudkontor:
Bondegatan 65
116 34 Stockholm

Tradifood AB


Vi är inriktade på två huvudsakliga kategorier; fågel & vilt samt måltidslösningar & efterrätter.

Fågel & vilt
Tradifood har sedan starten specialiserat sig på import av högkvalitativ fågel och är idag en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av frysta, färska och tillagade fågel & vilt -produkter, ämnade för industri, restaurang och detaljhandel.

Måltidslösningar & efterrätter
Vi erbjuder allt ifrån färdiga, lätthanterliga förrätter till soppor, såser och crêpes, samt delikata efterrätter. Vi erbjuder en stor variation utsökta produkter, alla för snabb och enkel beredning.

Kvalitet
Tradifood lägger stor vikt vid urvalet av råvaror. Vi använder oss enbart av fågel som kommer från arter som växer långsamt eller medelsnabbt. Dessa ger ett fastare och mer smakrikt kött än de snabbväxande arterna. Läs mer >>

Säkerhet: Normer och certifiering
Vi försäkrar att våra tillverkare och uppfödare svarar mot de strikta hygiennormer och de regler om matsäkerhet som föreskrivs i HACCP, ISO 9001 (version 2000), BRC och IFS (EFSIS) samt franska och europeiska ekologiska certifikat. Läs mer >>

Spårbarhet:
Garantier för matsäkerhet och spårbarhet
Samtliga av våra produkter genomgår sanitära tester (t.ex. salmonella-test) redan på de olika produktionsanläggningarna, allt enligt de krav som ställs enligt svenska normer och föreskrifter. Läs mer >>

PRODUKTER FRÅN TRADIFOOD AB

TRADIFOOD AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR TRADIFOOD AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap