Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.tecnovap.se

Huvudkontor:
Spjutvägen 7
175 61 Järfälla

Fax:
08 590 910 33

Tecnovap - Ångrengörning


Tecnovap är ett företag specialiserat på städmaskiner som rengör med hjälp av ånga. Vid sidan av sin helt naturliga rengöringsförmåga är våra städmaskiner konstruerade för att vara så enkla som möjligt att använda.

Klicka här för att se en demofilm om vår städmaskin i restaurangmiljö >>

Att rengöra med ånga är oöverträffat effektivt. Ånga gör rent där traditionell städning går bet. Ångan kommer åt och rengör till 100 procent i skrymslen, vrår och utrymmen dit borstar och trasor inte når.

Miljövänlig rengörning
Med Tecnovaps ångrengörare kan du snabbt och enkelt helt befria städytorna från smuts, bakterier och andra oönskade organismer. Vår nya teknik är också oöverträffat miljövänlig. Du försäkrar dig om oslagbart städresultat och skonar samtidigt miljön, eftersom du inte behöver använda allergiframkallande städkemikalier.

Vårt breda produktsortiment
Tecnovap tillvekar marknadens absolut bredaste sortimentet av ångrengöringsmaskiner. Det betyder att vi har modeller speciellt avsedda för olika typer av företag, till exempel städföretag, matfabriker, storkök, hotellrum och stora mataffärer.

Referenser
Tecnovaps produkter finns i över 30 länder och används av globala företag som till exempel Nestlé, Pizza Hut, Hilton Hotels, Hyatt Corporation och GlaxoSmithKline. Här i Sverige används de bland annat av ISS Sverige AB.

Kontakta oss redan idag för en demo! Ring 08-590 860 90


PRODUKTER FRÅN TECNOVAP - ÅNGRENGÖRNING

TECNOVAP - ÅNGRENGÖRNING PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR TECNOVAP - ÅNGRENGÖRNING

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap