Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.svenskfagel.se

Huvudkontor:
Franzéngatan 6
105 33 Stockholm

Fax:
08-787 53 21

Svensk Fågel


Svensk Fågel Service AB representerar 98 procent av matfågelproduktionen av kyckling, kalkon, gås och anka i Sverige.

Medlemsföretagen är Lantmännen Kronfågel, Guldfågeln AB, Lagerbergs Kyckling AB, Knäreds Kyckling AB samt Ingelsta Kalkon AB.

Medlemmar är också avelsidkare, kläckerier, uppfödare och fodertillverkare, vilket innebär att hela produktionskedjan för matfågelkött är medlemmar i Svensk Fågel.

Svensk Fågel fyller flera funktioner inom branschen, inte minst viktigt är arbetet med näringspolitiska frågor som direkt eller indirekt berör branschen. Svensk Fågel är remissinstans för myndigheter i Sverige och för EU:s institutioner. Vidare initierar branschorganisationen samt ekonomiskt stöder såväl grundforskning som målinriktad forskning.
Den utåtriktade verksamheten med samhällskontakter av olika slag och med information om svensk matfågelproduktion är också av stor betydelse för branschen.

Svensk Fågels program och kontroller
Svensk Fågel har inrättat och deltar i en rad olika program för att förbättra djurskyddet och för att garantera säkra livsmedel. Grunden lades i slutet av 1980-talet och tre frågor var skälet till antagandet av olika program - borttagandet av antibiotika i djurfoder, den nya djurskyddslagen och campylobacterdebatten. Programmen har därefter utvecklats och nya har tillkommit t.ex. på grund av EU-medlemskapet. Nedan finner du mer information om Svensk Fågels olika program och kontroller.

PRODUKTER FRÅN SVENSK FÅGEL

SVENSK FÅGEL PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR SVENSK FÅGEL

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap