Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.sveba-dahlen.se

Huvudkontor:
Industrivägen 8
513 82 FRISTAD

Fax:
033-151599

Sveba-Dahlen AB


Sveba-Dahlen grundades 1948 och är idag ledande inom utveckling och tillverkning av utrustning till bageri och pizza industrin.

Förutom våran egen tillverkning så har vi agenturer som kompletterar vår egen utrustning, detta för att klara av att vara en totalleverantör och ha de rätta förutsättningarna att kunna leverera nyckelfärdiga lösningar till våra kunder. Sveba-Dahlen är en stor leverantör till bageri, konditori, detaljhandeln, pizza/restaurang och storkök.

Vårat utbyggda servicetänkande genomsyrar leveranserna, installationerna, idrifttagandet och den fortsatta driften.
Ända sedan starten 1948 har Sveba-Dahlen lett utvecklingen inom bakugnar. 1964 uppfann vi den roterande stickugnen som i mångt och mycket förändrade sättet att baka. Idag finns det en stickugn i nästan varje bageri.

Sveba-Dahlen har utvecklat, tillverkat och levererat pizzaugnar över hela världen sedan 1970, i dagsläget har vi levererat över 40 000 pizzaugnar. Våra ugnar är robusta, pålitliga och konstruerade för att möta alla pizzabagares krav på funktionalitet, komfort och ekonomi.
Marknadskonceptet är det samma worldwide, högklassiga ugnar och tillbehör och mycket flexibla och nära kontaktvägar i alla ärenden, små som stora.

----------------------------------------------------------------------
Sökord
----------------------------------------------------------------------
Pizzaugn Brödlinjer Brödskärmaskiner Bullautomat Bullrivare Butiksugnar Chokladmaskiner Däckugnar Dammsugare Degavvägare Degbehållare Degblandare Degdelare Diskmaskiner Elevator Fyllningsapparater Gelémaskiner Glassmaskiner Gräddmaskiner Grythissar Högtransportbana Industri Jässkåp Kakmaskiner Kavlingsmaskiner Kyl Frysskåp Långrullare Pizzaugnar Programvaror Rundrivare Skorpbrytare Surdegskoncept Tunnelugnar Vattenblandare Vilbana Vilskåp Vispmaskiner
ugn bageriutrustning pizzautrustning butiksugn stickugn

PRODUKTER FRÅN SVEBA-DAHLEN AB

SVEBA-DAHLEN AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR SVEBA-DAHLEN AB

Pizzaugn

Bullautomat

Bullrivare

Butiksugnar

Chokladmaskiner

Dammsugare

Degblandare

Degdelare

Diskmaskiner

Elevator

Fyllningsapparater

Glassmaskiner

Grythissar

Industri

Kakmaskiner

Kavlingsmaskiner

Kyl

Pizzaugnar

Programvaror

Rundrivare

Skorpbrytare

Surdegskoncept

Tunnelugnar

Vattenblandare

Vilbana

Vispmaskiner

Ugn

Bageriutrustning

Pizzautrustning

Butiksugn

Stickugn

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap