Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.strila.se

Huvudkontor:
Koltrastgränd 1
230 41 Klågerup

Fax:
0702 07 21 21

STRILA


Strila är ett rostfritt produktsortiment av golvbrunnar och golvrännor och diskbänkar, specialdesignat för att uppfylla alla krav, regler och normer som ställs. Diskbänkar tillverkas och levereras med kort leveranstid!

Produkternas form och funktion är framtagna genom intervjuer med personal som dagligen genomför driften och skötseln av dem. Vi har på så sätt fått fram produkter som verkligen fungerar i sin riktiga miljö vad gäller uppsamling av medier, förorenat eller ej.

Vi har lagt stor vikt vid hantering och demontering av galler, silkorgar, sandfång och vattenlås. Filosofin är att det skall vara mycket enkelt att handha produktsortimentet oavsett vilken del man hanterar.

Tillverkning sker i Skellefteå av Skellefteå Rostfria AB.


I STRILA´s sortiment hittar du bland annat:

Kokgrytor ● Diskmaskiner ● Skalmaskiner ● Diskbänkar ● Spärrrännor Uppsamlingsbrunnar ● Lösningar för städutrymmen och mycket mer!


NYHET!

Strila tillhandahåller nu unika skräddarsydda bänkskivor och handfat i betong vilket inger en stramt vacker men ändå mjukt känsla. De tillverkas i rena naturmaterial – sand, kalk och vatten – som specialbehandlas i flera steg för att ge en riktig hållbar finish. Naturen tillsammans med dina val ger liv i ytan och gör att ingen skiva är den andra lik.PRODUKTER FRÅN STRILA

STRILA PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR STRILA

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap