Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.smssc.se

Huvudkontor:
Ulvsundavägen 178, Uppg. B
168 67 BROMMA

SMS Scandinavia AB


SMS Scandinavia AB säljer, installerar och supporterar högkvalitativa IT - verktyg för restaurang och serviceföretag.

Verktyget som täcker de flesta behoven!

Vår kärnprodukt RMS4001 (Restaurant Management Systems) utvecklas av vårt moderbolag SMS Development & Support AS i Norge och är ett komplett restaurangsystem, helt PC-baserat.

Via RMS4001 har restaurangen full kontroll av varan från det att den tas emot på lastkajen tills det att den sålts till gästen. Det finns också verktyg för att snabbt och enkelt hjälpa dem som servar gästerna genom t.ex. smidiga handterminaler, lättanvända touchterminaler och enklare terminaler med knappsatts. Ur systemet kan restaurangen sedan ta ut rapporter som hjälper dem i arbetet att utveckla sin verksamhet och skapa kontroll över sin ekonomi.
RMS4001 finns i dag installerat hos över tusen restauranger, allt ifrån mindre kvarterskrogar till stora hotellrestauranger.

● Touchterminaler
● Handterminaler
● Web Booking
● Lagerstyring
● Kundregister och kundkort
● Varor, menyer och recept
● Rapporter
● Kopplingar till andra system

Om SMS Scandinavia

SMS Scandinavia är ett serviceföretag som levererar IT-baserade verktyg till serviceindustrin. Namnet SMS är en förkortning av Service Management Systems.
Vår vision är att vi med våra produkter och tjänster ska skapa en bättre vardag för restaurangens alla medarbetare. Restaurangens samarbete med oss ska underlätta deras vardag och skapa förutsättning för en bättre och mer lönsam service till gästerna.

Kontakta oss

Vi skulle gärna vilja hjälpa dig i din vardag. Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster och produkter.PRODUKTER FRÅN SMS SCANDINAVIA AB

SMS SCANDINAVIA AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR SMS SCANDINAVIA AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap