Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.smak.nu

Huvudkontor:
Slottsmöllan
302 31 Halmstad

Fax:
035-18 48 09

SMAK Produktion


SMAK Produktion levererar lösningar inom ljud, ljus, scen och musikunderhållning och är verksamma som rikstäckande DJ-förmedling.

Vi har många års erfarenhet att jobba med hotell- & restauranger, både när det gäller ljus & ljud och när det gäller att hitta rätt i djunglen av DJ´s och artister.

Uthyrning
SMAK Produktion har uthyrning på olika nivåer. Dels hyr vi ut all typ av utrustning inom ljud, ljus, scen och av-teknik och dels förmedlar vi musik via våra discjockeys. Verksamhetens bredd gör att vi kan hjälpa dig med allt från enstaka tekniska detaljer till helhetslösningar. Så oavsett om du behöver hjälp med utrustning till ett stort företagsevent eller bara vill ha tag i en duktig discjockey, band eller trubadur så kan vi med största säkerhet hjälpa dig!


Events
Vår verksamhet är huvudsakligen ljud, ljus, scen och musik, vilket oftast utgör en del av kärnan i ett evenemang. Därför har vi genom åren självklart hjälpt till att planera och genomföra olika events såsom invigningar, kick-offs, företagsfester och jubileum.

Vi har även ett mycket nära samarbete med Nöjet Event och tillsammans med dem kan vi hjälpa er med exempelvis lokaler, catering, trycksaker m.m.

Slå gärna oss en signal så kan vi sätta oss ner och förutsättningslöst diskutera hur vi kan bistå före och under ert event.

SMAK PRODUKTION PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR SMAK PRODUKTION

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap