Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.servicemaklarna.se

Huvudkontor:
Karlavägen 5
11424 Stockholm

Servicemäklarnas Företagsförmedling


Välkommen att kontakta oss på Servicemäklarnas Företagsförmedling!

Servicemäklarnas Företagsförmedlingen inriktar sig mot små och medelstora företag som frisörer, gatukök, butiker/livsbutiker, caféer, pizzerior, restauranger, hotell/camping och tjänsteföretag m.fl. Vi arbetar också med lokalöverlåtelser. Vårt varumärke är synonymt med ett professionellt bemötande och hög service nivå både mot säljare och köpare. Vi arbetar främst mot inkråmsförsäljningar, men erbjuder tjänsten som ”bolagsöverlåtelse” för en extra kostnad eftersom detta inte ingår i vårt ordinarie försäljningspaket.

När ni anlitar oss kan ni tryggt lita på att vi sköter överlåtelse-processen på ett professionellt, ansvarsfullt och serviceinriktat sätt. Det finns en ansvarsförsäkring som täcker ekonomisk skada, vilket är en trygghet för alla inblandade parter. Vi ställer också krav på våra kunder att de  ska dela samma ambition som oss att eftersträva ett givande och förstående samarbete för samtliga parter. Därför är det viktigt för oss att bara arbeta med uppdragsgivare som förstår värdet av en kompetent och skicklig företagsmäklare.

 

Vänligen

Anders Edlund (anders@servicemaklarna.se)
VD/Företagsmäklare

PRODUKTER FRÅN SERVICEMÄKLARNAS FÖRETAGSFÖRMEDLING

SERVICEMÄKLARNAS FÖRETAGSFÖRMEDLING PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR SERVICEMÄKLARNAS FÖRETAGSFÖRMEDLING

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap