Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.sbl.nu

Huvudkontor:
Midgårdsvägen 24
973 34 Luleå

Servicebolaget Nord AB


Servicebolaget Nord grundades 1987 i Luleå har verksamheten utvecklats från att vara ett lokalt företag till att bli ett av Norrlands ledande företag inom försäljning, service och installation av restaurang- och storköksutrustning, kök och vitvaror, pumpar och tvättstugor.

Vi kan leverera en totallösning när det är dags för nybyggnation eller renovering av kök alternativt tvättstugor. Vi utför även elbesiktningar och elkonsultationer, termofotograferingar samt elinstallationsarbeten.
 
Servicebolaget Nord driver även köks- och vitvarubutiken Electrolux Home i Luleå samt är representant för Electrolux Centrala Bygg när det gäller upphandlingar på vitvaror, kökssnickerier, badrum och förvaring.

Vår vision är att vi ska vara det självklara alternativet för bygg- och fastighetsbolag, kommuner och landsting samt kommersiella aktörer med att leverera varor och tjänster med spetsteknologi.

Servicebolaget Nord AB är certifierade enligt ISO 9001 samt ISO 14001. Vår verksamhetsstyrning baseras på vår policys för kvalitet och miljö som är centrala i vårt arbete.
 

PRODUKTER FRÅN SERVICEBOLAGET NORD AB

SERVICEBOLAGET NORD AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR SERVICEBOLAGET NORD AB

Kokgrytor

Ugnar

Stekbord

Salamander

Spisar

Glassmaskiner

Diskmaskiner

Kyl

Frys

Ismaskiner

Skalning

Blandning

Grillutrustning

Pizzautrustning

Inredning

Vagnar

Hyllor

Kantiner

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap