Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.scan.se

Huvudkontor:
Box 302 23
104 25 Stockholm

Scan


Scan AB har helhetssynen på affärerna och fokuserar på koncernens kärnaffär. Det innebär att hela kedjan täcks under ett tak – från inköp av djur, planering, kvalitet och miljö till produktion, marknadsföring och försäljning.

Historia
Scan föddes i Halmstad 1899. Den kom att betyda mycket för den fortsatta utvecklingen. När slakteriet i Halland visade på lönsamhet följde andra efter. Sydöstra andelsslakteriet med bas i Tomelilla blev förening nummer två. Och det blev senare de skånska föreningarna som kom att på många sätt ta initiativet i utvecklingen av det som en dag skulle bli ett varumärke för hela Sverige - Scan.

Från gård till bord
Scan är ett av Sveriges mest omtyckta varumärke och förknippas med svenskt ursprung, trygghet och kvalitet.
Genom vårt arbete från gård till bord har vi unik kontroll över djuromsorg, miljö och kvalitet.

Hos oss hittar du bland annat gott, mört och saftigt griskött från Scan Piggham, Mammas köttbullar och pyttipanna, exklusiv smörgåsmat och högklassigt kött från Scan Gourmet, spännande kryddiga korvar, god och nyttig mat från Må Gott, Hot Dogs och kultförklarade Bullens pilsnerkorv. Det är med andra ord inte konstigt att Scan är ett av Sveriges mest välkända varumärken inom livsmedel.


PRODUKTER FRÅN SCAN

SCAN PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR SCAN

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap