Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
http://rostfriabord.se

Huvudkontor:
Truckvägen 6
231 62 Trelleborg

Rostfriabord.se


Rostfriabord.se är en modern butik med fokus på logistik som ger oss lägre kostnad, och dig lägre pris! Se själv på www.rostfriabord.se

Vi vill ge dig en god upplevelse varje gång du handlar av oss. Därför lägger vi stor vikt på personlig service och vi går långt för att försäkra oss om att dina behov blir uppfyllda - varje gång. Rostfriabord.se står för hög kvalitet, flexibilitet, personlig och god service. I vårt sortiment har vi allt från rostfria arbetsbänkar och diskbänkar till bänkskivor, vägghyllor och höj o sänkbara arbetsbänkar. Vi gör även allt efter mått och det till priset av standard!

Rostfriabord.se är nya på den svenska marknaden men har tillsammans med vår danska partner mer än 20 års erfarenhet inom livsmedelsbranschen.

Sökord
Rostfria bord rostfria arbetsbänkar rostfria diskbänkar rostfria hyllor rostfria bänkskivor rostfri inredning rostfritt, rostfria höj o sänkbara bänkar rostfritt efter mått rostfri diskbänk efter mått diskbänk efter mått

PRODUKTER FRÅN ROSTFRIABORD.SE

ROSTFRIABORD.SE PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR ROSTFRIABORD.SE

Rostfria

Bord

Rostfria

Rostfria

Rostfria

Hyllor

Rostfria

Rostfri

Inredning

Rostfritt

Rostfria

O

Rostfritt

Efter

Rostfri

Efter

Efter

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap