Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.vingruppen.se/VinUnic/Riedel/Post.aspx

Huvudkontor:
Regeringsgatan 109
111 56 Stockholm

Fax:
08-660 84 53

Riedel


Riedel har blivit ett respekterat begrepp bland vinproducenter och vinkännare i hela världen.

En av dem, Anders Röttorp i Dagens Industri, skrev : "Den som vill ha det bästa av det bästa väljer österrikiska Riedel." Georg Riedel har i 30 år bedrivit ett intensivt arbete för att skapa de bästa glasen för olika viner och spritsorter. I dag är hans glas världsberömda.

"The finest glasses for both technical and hedonistic purposes are those made by Riedel. The effect of these glasses on fine wine is profound. I cannot emphasize enough what a difference they make." Robert M. Parker, Jr. The Wine Advocate

Glasen är formade så att de koncentrerar doftaromerna och styr varje vins specifika smaker till den plats i munnen, där de bäst kan uppfattas.

Upplevelsen blir optimal. Riedel-glasen finns i en mängd varianter – från robusta restaurangglas till förnäma samlarglas av högsta kristallkvalitet.

En sak har alla gemensamt – de är stora och de är oerhört vackra.


PRODUKTER FRÅN RIEDEL

RIEDEL PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR RIEDEL

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap