Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.restaurangugnar.se

Huvudkontor:
STORGATAN 9
582 23 Linköping

Restaurangugnar.se


Vi är Återförsäljare av den tyska restaurangugnen Rational och säljer till restaurangkök, storkök och företag inom måltidsservice över hela Sverige.

Vår målsättning är att erbjuda försäljning av SelfCooking Center, CombiMaster och Rationaltillbehör till konkurrenskraftiga priser och leverera med ett kundspecifikt mervärde, professionell uppföljning och utbildning. Live Chat på hemsidan!

Restaurangugnar.se ägs och drivs av FG Mat & Idé och har sitt säte i Linköping, Östergötland. Vi samarbetar med Rational Servicepartners över hela Sverige för installationer och service. I samarbete med WASA Kredit kan vi erbjuda fördelaktig finansiering på din investering. Kontakta oss på telefon, Live Chatta med oss direkt på hemsidan eller använd butiksfunktionen på vår hemsida för att begära in en offert helt utan förpliktelser så återkommer vi snarast med ett konkurrenskraftigt förslag.

Vision:
Att hjälpa dig som krögare att skapa mer lönsamhet, effektivisera det dagliga arbetet, skapa mer tid över till kreativitet och tid över för vad som är väsentligt för just ditt kök och verksamhet.

----------------------------------------------------------------------
Sökord
----------------------------------------------------------------------
Restaurangugn kombiugn rationalugn storköksugn ugn selfcooking center combimaster combi-steamer kombisteamer combiduo, rationaltillbehör störköksutrustning köksugn

PRODUKTER FRÅN RESTAURANGUGNAR.SE

RESTAURANGUGNAR.SE PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR RESTAURANGUGNAR.SE

Restaurangugn

Kombiugn

Rationalugn

Ugn

Selfcooking

Center

Combimaster

Combisteamer

Kombisteamer

Combiduo

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap