Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.replaymusic.se

Huvudkontor:

Uppsala

ReplayVi vet att dina gäster kommer att få svårt att stå still! Med en mix av gamla och nya låtar skapar Replay en riktig partystämning, allt paketerat i en komplett ljusshow!

Urvalet och mixen av låtar gör att alla generationer har kul på bröllopet, fördelsedags- eller firmafesten. Är det krogjobb eller after ski kan du räkna med fullt ös från början till slut!

Disco, schlager, svenska klassiker, pop/rockklassiker, soul, hårdare rock - vi spelar det du vill ha! Låtarna du kommer ihåg, eller trodde att du hade glömt!

Replay har stor erfarenhet av bröllop, firmafester, krogjobb och andra fester i alla typer av lokaler. När du vill ha fest från början och en upplevelse alla talar om dagen efter!


REPLAY PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR REPLAY

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap