Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.rational-scandinavia.se

Huvudkontor:
Kabingatan 11
21239 Malmö

Fax:
040-680 85 09

RATIONAL Scandinavia AB


I och med uppfinningen av Combi-ugnen 1976 förändrade RATIONAL det professionella storköket från grunden. Beviset är de mer än 300.000 RATIONAL Combi-ugnar som används över hela världen. Idag är praktiskt taget varannan installerad ugn av märket RATIONAL.

Kostnadsfri utbildning
Vid köp av ditt SelfCooking Center® ingår en kostnadsfri utbildning där du förbättrar din förmåga att använda ditt SelfCooking Center®.
Våra erfarna köksmästare från RATIONAL svarar på alla dina frågor om användningen. Dessutom får du användbara tips om matlagning med SelfCooking Center® och användning av rätt tillbehör från RATIONAL.

RATIONALs 2-åriga(!) garanti
Nya RATIONAL-apparater som har installerats efter den 1 oktober 2008 erbjuder RATIONAL 2 års garanti*.
Utnyttja den kostnadsfria garantiförlängningen och anmäl din apparat redan nu.

Matlagningsträffar
Upplev den fascinerande mångfalden av tillagningsmöjligheter under ledning av en erfaren köksmästare från RATIONAL - utmärkt matkvalitet, enkel användning och stor tidsbesparing med SelfCooking Center®.

Bli medlem i CLUB RATIONAL - kockarnas klubb.
Den unika kunskap- och kommunikationsportalen för alla RATIONAL -ägare och användare. Utbyt tankar och idéer, dela med dig av dina recept och ta del av dina kollegors recept. CLUB medlemskapet är kostnadsfritt!

PRODUKTER FRÅN RATIONAL SCANDINAVIA AB

RATIONAL SCANDINAVIA AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR RATIONAL SCANDINAVIA AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap