Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.rajraj.info

Huvudkontor:
Nötstigen 6
30594 Halmstad

RajRaj


Musikunderhållning för alla smaker Raj Raj är ett 2-mans coverband som utgår från Helsingborg / Halmstad, men spelar i hela Sverige. Bandet startade -96 och sedan dess spelat på alla möjliga evenemang. Settning-en består av två gitarrer, stämsång, samt background. Repertoaren består av närmre 300 låtar utvalda av det allra känsligaste musiköra. I repertoaren finns allt från dom senaste slagerna till rock'n roll och sing-along song's. Repertoaren anpassas för varje speltillfälle för att passa alla.

RAJRAJ PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR RAJRAJ

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap