Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.qleeno.com

Huvudkontor:
Gamlestadsvägen 2–4
415 02 Göteborg

Fax:
031-19 07 88

Qleeno


Vår idé är enkel, vi erbjuder er en maskin som väsentligt underlättar maskinstädning på svåråtkomliga ytor och medför utveckling av nya städmetoder samtidigt som den ger ett fläckfritt resultat.

Qleeno - Städkraft som en maskin, åtkomlighet som en mopp!
Qleeno är den nya maskinen som ska revolutionera städningen! Genom dess unika design öppnar Qleeno upp för en helt ny dimension inom våtstädning.

Dess patenterade skurhuvud på endast 19 cm i höjd är det lägsta skurhuvudet inom branschen.

Detta gör att Qleeno kommer åt där man tidigare fått ta till manuell städning för att få svåråtkomliga ytor såsom under bänkar, skåp och butiksinredningar rena.

Qleeno skurar och torkar i ett svep och går dessutom att köra i alla riktningar vilket underlättar användarens jobb.

Den låga profilen på Qleeno gör även att den är väldigt lätt att tansportera, fäll bara ner handtaget, rulla iväg den som en resväska på dess inbyggda transporthjul och lasta in i bagageluckan på en vanlig personbil.

Qleeno AB, tidigare SuperClean Scandinavia AB, är ett privatägt svenskt bolag med sitt säte i Göteborg. Vi har en fabrik i Lilla Edet där produktionen sker. Då vi är ett bolag på framfart har vi i nuläget endast ett fåtal anställda inom företaget och hyr in spetskompetens där den behövs.

PRODUKTER FRÅN QLEENO

QLEENO PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR QLEENO

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap