Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.privatebrands.se

Huvudkontor:
Nybrogatan 85
114 41 STOCKHOLM

Fax:
08-20 64 67

Private Brands


Private Brands AB är ett globalt handelshus vars affärsidé är att producera, distribuera och marknadsföra ett begränsat urval av unika varumärken – egna och andras. Både i och utanför Sveriges gränser.

Som sin första produkt kommer Private Brands AB att marknadsföra KARLSSON´S vodka - världens första färskpotatisvodka produceras av Bjäre Hembygd AB. Private Brands AB kommer under 2006 att etablera KARLSSON´S på nya marknader i nya länder.

PRIVATE BRANDS PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR PRIVATE BRANDS

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap