Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.pretect.se

Huvudkontor:
Gåskullevägen 6
445 52 SURTE

Fax:
031-98 10 09

Pretect AB


PRETECT AB har i drygt 19 års tid levererat kassaskåp, dokumentförstörare, datorlås m.m. till företag, resttauranger, hotellm statliga och kommunala förvaltningar samt privatpersoner.

Vår specialitet är kassaskåp och PRETECT erbjuder drygt 200 modeller. Vi har alltid begagnade kassaskåp under halva nypriset i lager.

PRETECT är medlem i Svenska Stöldsskyddsföreningen (SSF) och följer utvecklingen inom de typer av stöldskydd som vi arbetar med.
Miljön är viktig för oss alla, vi är sedan många år tillbaka miljödiplomerade för att vi långsiktigt arbetar för att på bästa sätt värna om miljön.

Som oberoende leverantör har PRETECT möjlighet att ta fram optimala lösningar för Dig som kund utan att vara styrda till visst fabrikat. Det gör att vi kan leverera mycket kostnadseffektiva
säkerhetslösningar.

För dig som gillar solsken och solskenspriser, besök PRETECTs kampanjsida!

Vårt samarbete med Siemens Financial Services AB gör att vi kan ta fram förmånliga finansierings alternativ i form av hyra och leasing.

PRODUKTER FRÅN PRETECT AB

PRETECT AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR PRETECT AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap