Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.pilefood.se

Huvudkontor:
Österlidsvägen 3
231 33 TRELLEBORG

Fax:
0410-430 71

Pile Food AB


Vi har produkterna som förgyller dina gästers måltider, allt från frukosten till middagen.

Vårt breda utbud av cerealierprodukter (bröd, mjöl, mjölmixer, frukostflingor, kakor, kaffebröd, gryn och glutenfritt) gör oss till experter inom spannmålsprodukter.

Vi erbjuder även bageri- & konditoriråvaror.

Om Pile Food AB
Pile Food AB, med kontor i Trelleborg och Falun samt telesäljare i Gävle, erbjuder och marknadsför produkter både för kommersiella och offentliga storkök inom Restaurang- och storköksmarknaden. Pile Food har idag 3 st heltidsanställda, plus inhyrd personal efter behov.

Vi representerar ett flertal kända varumärken vilket ger oss möjligheten att erbjuda ett brett och intressant sortiment, fokuserat på cerealierprodukter. Denna fokusering har gett oss mycket kunskap om produkter av cerealier som vi mer än gärna delar med oss av till våra kunder och grossister.

 

PRODUKTER FRÅN PILE FOOD AB

PILE FOOD AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR PILE FOOD AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap