Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
http://www.perga.se/

Huvudkontor:
Varlabergsvägen 18
434 39 Kungsbacka

Perga AB


Välkommen till idéfabriken Perga!

Perga startades 1991 med affärsidén att kunna erbjuda våra kunder pärmar, mappar, boxar, askar och menyer i ett helt annat utförande än butikernas standardsortiment. 

I drygt 20 år har vi blivit allt bättre på att förverkliga våra kunders idéer. 

Du hittar våra kunder i en mängd olika branscher. Gemensamt för dem alla är att de värdesätter hög kvalitet, god funktion och produkter som är långt utöver det vanliga.


Arkivera, förvara, profilera, imponera…

Har du tänkt på hur effektivt det är att kombinera praktisk förvaring med att profilera ditt företag eller en speciell produkt?

Pärmar, mappar och förvaringsboxar är självklara inslag på kontoret och som bärare av säljmaterial. Vill du vässa företagets profil är det enklast att börja med utformningen av de pärmar och mappar som hamnar hos dina kunder. På så vis påminns de ständigt om ditt företag och era produkter. Och sticker din produktpärm ut lite extra i kundens bokhylla är det förmodligen den man tittar i först vid en prisförfrågan.

 

PRODUKTER FRÅN PERGA AB

PERGA AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR PERGA AB

Menyer

Hotellliggare

Menytavla

Restaurangmenyer

Menypärmar

Menymappar

Hotellmappar

Hotellpärmar

Dukning

Servering

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap