Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.orrefors.se

Huvudkontor:
Orrefors Kosta Boda AB
SE-380 40 Orrefors

Fax:
0478-508 95

Orrefors / Kostaboda


En restaurang eller ett hotell som arbetar med Orrefors produkter andas kvalitet, eftertanke och exklusivitet, allt detta är känslor man vill förmedla till sina gäster för att öka känslan av upplevelse och mervärde.

Tillsammans med våra skickliga formgivare presenterar Orrefors en ny glaskollektion vår och höst. Dessa glasföremål tillverkas i en obegränsad upplaga.

För att få inspiration så kan du besöka:

Kosta Bodas hemsida genom att klicka här >>


eller

Orrefors hemsida genom att klicka här >>

ORREFORS KOSTA BODA AB
Den svenska glasgruppen består av fyra glasbruk belägna i Glasriket, Småland. Bruken har en spännande historia - Kosta grundades 1742 och Orrefors 1898 -men är idag moderna, ISO-certifierade arbetsplatser för drygt 950 personer.

Gruppen säljer artistiskt glas av unik design tillverkat av kvalificerade hantverkare under de två kända varumärkena Orrefors och Kosta Boda. Förutom de fyra glasbruken - Orrefors, Kosta, Boda och Åfors - ingår SEA glasbruk under eget varumärke samt Glasma AB, som är ett tekniskt dotterbolag som förser hemmamarknaden med råvara. Dessutom driver Orrefors och Kosta Boda en stor turistverksamhet vid de egna bruken i Småland.

PRODUKTER FRÅN ORREFORS / KOSTABODA

ORREFORS / KOSTABODA PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR ORREFORS / KOSTABODA

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap