Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.nordtec.se

Huvudkontor:
Elof Lindälvs gata 13-15
414 58 Göteborg

Nordtec Instrument AB


Testo är en av världens största instrumenttillverkare och har dotterbolag och återförsäljare i mer än 60 länder. Huvudkontoret är beläget i Lenzkirch i södra Tyskland, där alla viktiga funktioner finns som t.ex forskning, produktutveckling m.m.

Nordtec är Testo´s representant i Sverige sedan 30 år och har en mycket fördjupad kunskap över hela produktsortimentet. Nordtec är därför en komplett plattform som lokalt svarar på alla de behov av rådgivning, produktansvar, service m.m. som krävs för professionella inköp.

Kombinationen Testo och Nordtec ger mycket större trygghet än en vanlig katalogbeställning. Nästan säkert har vi stött på just ditt mätbehov tidigare och kan därför rekommendera det optimala instrumentkonceptet, som ger den bästa lösningen till den lägsta kostnaden.

Sökord
Tempraturmätning termometer datalogger egenkontroll haccp

PRODUKTER FRÅN NORDTEC INSTRUMENT AB

NORDTEC INSTRUMENT AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR NORDTEC INSTRUMENT AB

Termometer

Datalogger

Egenkontroll

Haccp

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap