Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.sportsmaster.se

Huvudkontor:
Storgatan 22
17163 Solna

Nordic Sportsmaster AB


Vi inriktar vår verksamhet på personer som använder en del tid på träning, dom som önskar komma igång, hotell, samt företagsidrott, träningsgrupper och mindre tränings-sjukgymnastcenter.

Nordic Sportsmaster AS startade sin verksamhet i Norge sommaren 2003. Sedan starten har vi upplevt en mkt positiv utveckling med jämn ökning av både antal kunder och omsättning, parallellt med hög kundtillfredställelse.


Företagets mål är:

Bidra till mer effektiv träning och högre träningsmotivation genom att erbjuda funktionella och prisvärda löpband och annan träningsutrustning i kombination med anpassade träningsprogram.
Vi har som filosofi att bara erbjuda produkter som vi själva kan tänka oss att använda. Vi har ställt krav på omfattande kvalitétskontroll, produktutveckling och ISO 9002 certifiering av fabrikerna (löpband och roddmaskiner). Alla produkter ska vara CE-godkända.


Sortiment:

Löpband ● Spinningcyklar ● Roddmaskiner ● Crosstrainer ● Styrketräning ● Vikter och tillbehör ● Magnetcyklar ● Fitness/Wellness ● Pulsklockor


PRODUKTER FRÅN NORDIC SPORTSMASTER AB

NORDIC SPORTSMASTER AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR NORDIC SPORTSMASTER AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap