Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.augustlundh.se/main.php?menuId=111

Huvudkontor:
Hejargatan 14
632 29 ESKILSTUNA

Fax:
016-14 00 36

NeoPanNeo Pan är en ergonomisk, helgjuten och rostfri panna som används av professionella kockar. Den fungerar på alla typer av spishällar, inklusive induktion. Den är en lättskött panna som du bara diskar ur med ljummet vatten.

Det unika, designade handtaget är inte bara snyggt, det minskar också belastningen på handleden. Det gör pannan mycket lätt att hantera och att servera ur.
Handtaget sitter fast i pannan utan några skarvar, vilket gör den hygienisk och lätt att hålla ren.

Det unika handtaget på NeoPan gör den lätt att hantera eftersom den avlastar handleden med sin utformning.
Många stekpannor och stora kastruller kan kännas otympliga att hantera. NeoPans handtag har en mer ergonomisk form vilket gör att greppet blir behagligare och pannan lättare att hantera. Pannans vikt märks knappt, eftersom belastningen i handleden är nära hälften mot ett rakt handtag. Samtidigt som handtaget ger hela kokkärlet en snygg design så bidrar det till en enklare matlagning.

PRODUKTER FRÅN NEOPAN

NEOPAN PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR NEOPAN

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap