Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.moodus.se

Huvudkontor:
Valborgsmässovägen 34
126 37 Hägersten

Moodus AB


Vi är inredningsarkitekter som skapar miljöer som lyfter fram våra kunders identitet och kärnvärden, något vi benämner som Interior Branding.

Interior Branding är egentligen inte krångligare än att man tar avstamp i kundens företagskultur och utifrån det skapar någonting unikt.

Allt kommunicerar, och inredning är ett utmärkt verktyg för kommunikation där upplevelsen är central. Vi vet att bra inredning förmedlar något och lämnar ett avtryck, och i café- och restaurangmiljöer är den ofta helt avgörande för verksamheten.

För oss är det viktigt med en personlig kontakt. Vi träffar gärna er förutsättningslöst därför att nya projekt är alltid intressanta oavsett vad det gäller. Ring oss så kommer vi till er för ett möte, utan att det kostar något.

 

NYHETER FRÅN MOODUS AB

PRODUKTER FRÅN MOODUS AB

MOODUS AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR MOODUS AB

Arkitekt

Inredningsarkitekt

Arkitekter

Inredningsarkitekter

Inredning

Design

Form

Interior

Branding

Kommunikation

Inredningskonsult

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap