Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.modernwines.se

Huvudkontor:
Magasin 2, Frihamnen
111 56 STOCKHOLM

Fax:
08-10 65 60

Modern Wines Sweden AB


Modern Wines Sweden är en av Sveriges 30 största importörer. Företaget grundades 1997 av bröderna Fondberg, då under namnet Domestic Import, och har sedan dess framgångsrikt arbetat sig fram på den svenska marknaden. Modern Wines Sweden ingår idag i European Wine and Spirit Group (EWSG) som består av Fondberg Sverige, Fondberg Norge, Fondberg Finland, Modern Wines Norge och Svensk Export Vodka. Modern Wines Sweden delar tillsammans med Fondberg kontor samt logistik och distribution via vår partner Green Cargo. För övrigt drivs Modern Wines Sweden som ett separat bolag.

Vår affärsidé är att tillhandhålla bra viner i alla prissegment. Modern Wines Sweden arbetar både med stora volymer samt viner av mycket hög kvalitet. Idag ligger fokus främst på Spanien och Frankrike men vi håller sakta på att expandera till andra länder och regioner. Vår kunskap om den svenska marknaden är mycket god, vilket bidrar till att rätt produkt når rätt kund till rätt pris. Vi försöker alltid ge våra producenter ett professionellt bemötande så att vi inte går miste om några potentiella affärsmöjligheter.

Modern Wines Swedens mål är långsiktiga relationer och därför fokuserar på utvalda producenter och utvärderar alltid nya projekt ordentligt

MODERN WINES SWEDEN AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR MODERN WINES SWEDEN AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap