Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.torres.se

Huvudkontor:
Kungsgatan 78 Nb
112 27 STOCKHOLM

Fax:
08-545 833 99

Miguel Torres Sverige AB


Sedan mitten av 1600-talet har familjen Torres varit verksamma inom vin, men det var år 1870 som vinfirman Torres grundades.

Sedan dess har namnet Torres borgat för kvalitet och firman har ständigt varit i frontlinjen för utvecklingen inom den spanska vinindustrin. Torres har sitt säte i Vilafranca del Penedès, strax utanför Barcelona. Man har idag omkring 2000 hektar vingård i Katalonien och sedan 2003 även drygt 200 hektar vingård i Jumilla, Toro och Ribera del Duero. Torres blev världsberömda då deras 1970 Gran Coronas Mas La Plana vann som världens bästa cabernetvin i en nu legendarisk blindprovning i Paris 1979. Torres har också vingårdar i Chile och Kalifornien.

MIGUEL TORRES SVERIGE AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR MIGUEL TORRES SVERIGE AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap