Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.mellbygarden.se

Huvudkontor:
Teknikvägen 1
312 96 Laholm

Fax:
0430-14213

Mellby Garden


Mellby Garden förstärker ambitionen att utveckla sortimentet med trendiga specialdesignade relaxgrupper och utemöbler av mycket hög kvalité.

Vi har lagt stor vikt vid mjuka sköna dynor, som ger en känsla av lyxkomfort. Detta skall dessutom vara kombinerat med ett pris, som passar både till dem som söker unika möbler, och till en bredare målgrupp som vill ha det där lilla extra. Allt det här har visat sig vara möjligt, genom ett nära samarbete med några få utvalda leverantörer som tillverkar våra produkter.

2010 års STORA NYHET är ett nytt sortiment av vår storsäljare Las Vegas matgrupper med teak-top, som nu också lanseras med UHF-toppar (UHF = underhållsfritt konst-trä).

Detta innebär att kunder från och med 2010 kan placera en möblel med UHF-top under bar himmel och ha en lika snygg grupp under lång tid, som kan användas till sol och bad istället för rekonditioneringsarbete med den gamla möbeln. Självklart behåller vi sortimentet med toppar av genuin förstklassig teak till vår stora kundkrets med inglasade altaner och uterum.

PRODUKTER FRÅN MELLBY GARDEN

MELLBY GARDEN PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR MELLBY GARDEN

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap