Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.mccain-nordic.com

Huvudkontor:
Bryggavägen 100
178 31 Ekerö

Fax:
08-556 116 99

McCain Foods Sweden AB


McCain tillverkar världens mest sålda pommes frites och företaget har tillverkning på 61 platser runt om i världen.
McCain tillverkar även fingermat med produktion i bl.a England. Fingermat är olika typer av härligt spröda, produkter med fyllning av ost, grönsaker eller kyckling.

Även om vi är ledande vad gäller produktutveckling och produktionsteknik, skulle det inte betyda någonting om vi inte samtidigt hade en kompromisslös kvalitetspolitik. Kontrollen av den potatis vi tar emot är minutlös för att garantera potatisprodukter av premiumkvalité.

Allt detta för att vi ska kunna erbjuda dig potatisprodukter som är goda, krispiga, har bra längd och framförallt har en jämn kvalité året runt, vad vi kallar McCainkvalité.

McCain satsar på framtagning av potatisprodukter som löser kundens behov och som står för bra längd, bra krispighet, mycket potatisinnehåll och bra smak och därmed den högsta kvalité.

I tillverkningen använder vi 100% solrosolja till förfriteringen vilket är viktigt för att få den rätta fettsamansättningen samt för att värna naturen.

För att balansera sockerinnehållet i vår pommes frites har vi tagit fram än särskild teknik som gör den läckert gyllenbrun och, naturligtvis, även nyttigare.

PRODUKTER FRÅN MCCAIN FOODS SWEDEN AB

MCCAIN FOODS SWEDEN AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR MCCAIN FOODS SWEDEN AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap