Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.kroenleins.se

Huvudkontor:
Bryggaregatan 7-9
302 43 HALMSTAD

Fax:
035-176001

Krönleins Bryggeri ABLandets mest framgångsrika bryggeri i internationella kvalitetsbedömningar!
Strävan att brygga rena, naturliga ölsorter på ett traditionellt sätt har betalat sig för Krönleins. Som enda bryggeri i världen har Krönleins vunnit Guld i både tyska DLG-prämierung och i öl-VM i England.
Läs mer om Guld i öl-VM >>


Holba - Bästa ljusa lager på Gothenburg Beer Festival!
Vårt tjeckiska öl Holba utsågs till bästa ljusa lager vid Gothenburg Beer Festival veckan efter midsommar. Holba har en balanserad beska från Žatec-humle med maltig arom och med en djupt gyllengul färg.
Läs mer om Holba lager >>


Krönleins historia
Historien om Krönleins Bryggeri i Halmstad går ända tillbaka till 1836 - närmare bestämt den 15:e februari då grundaren Anders Julius Appeltofft köper ett korsvirkeshus vid Stora Torg i Halmstad. Appeltofft har vid sidan om sin handelsverksamhet planer på att starta ett bryggeri och han har hittat rätt fastighet för ändamålet.
Läs mer om Krönleins historia >>


Krönleins idag
Krönleins har, som nämnts tidigare, en mycket lång och stark bryggartradition bakom sig - närmare bestämt sex generationer av bryggare. Det ger Krönleins Bryggeri AB en närmast unik ställning i bryggarsverige idag. Som ett exempel på den framåtanda som finns inom bryggeriet idag kan nämnas att Krönleins Bryggeri blev första svenska bryggeriet på Internet med start för hemsidan nov 1995.
Läs mer om dagens Krönleins >>
PRODUKTER FRÅN KRÖNLEINS BRYGGERI AB

KRÖNLEINS BRYGGERI AB PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR KRÖNLEINS BRYGGERI AB

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap