Annonsen är borttagen


Annonsen är borttagen.
Du skickas vidare till Platsbankens huvudsida om 5 sekunder eller klicka här för att komma dit

Top Header
KONTAKTA OSS

Hemsida:
www.krogdirekt.com

Huvudkontor:
Jägarvallsvägen 3A
584 22 Linköping

Krogdirekt


Bli medlem i Krogdirekt och få en extern partner som hjälper dig med ditt företagande. Ju fler som ansluter till Krogdirekts affärsidé, desto förmånligare villkor kan vi uppnå.

Krogdirekt skapar rätt förutsättningar som underlättar krögarens företagande. Detta leder till långsiktiga relationer som bygger förtroende, lojalitet och höjer kvalitén samt lönsamheten i hela värdekedjan.


Ansökan - Bli medlem!

Vi ger våra medlemmar rätt förutsättningar för att skapa lönsamma företag. I vårt medlemskap som löper årsvis ingår bland annat alla våra leverantörsavtal, telefonsupport och prenumeration på RS & Fastfood.

Vi har många tjänster utöver detta där vi kan underlätta för våra medlemmar genom att vara behjälpliga med bland annat affärsplan, lönsamhetsanalys, konceptutveckling, ekonomiskanalys, menykalkylering samt hyresförhandlingar.

PRODUKTER FRÅN KROGDIREKT

KROGDIREKT PÅ KARTAN

TAGGAR FÖR KROGDIREKT

inköp

inköpspool

inköpsorganisation

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap